loading...

social Media Tips

Instagram Marketing Hints

بازدید : 401
سه شنبه 16 ارديبهشت 1399 زمان : 11:18

كانادا كشوري در قاره آمريكاي (آمريكاي شمالي ) اين كشور داراي 10 استان مي باشد و از سه قلمرو تشكيل شده است موقعيت اين كشور را مي توان بدين صورت بررسي كرد :

از طرفين به اقيانوس آرام و اقيانس اطلس وصل شده و از شمال به اقيانوس منجمد شمالي و تنها همسايه ي جنوبي اين كشور ايالات متحده امريكا است. پايتخت اين كشور شهر اتاوا چهارمين شهر بزرگ كانادا است اين شهر با مساحت 2778 كيلومتر مربع در استان آنتاريو واقع شده است . كانادا جمعيتي در حدود 35.16 ميليون نفر دارد . واحد پول كانادا دلار كانادا است .و از شهر هاي مهم و توريست پذير آن مي توان به مونترآل ، ونكوور ، تورنتو ، كبك ، نياگارا فالز ،كلگري ، اتاوا و.. اشاره كرد.

• همان گونه كه ممكن است كه شما هم اطلاع داشته باشيد ،كشور كانادا يكي از مهاجر پذيرترين كشور هاي دنيا به حساب مي آيد و ما به شما هم وطنان گرامي خود كه قصد مسافرت ويا مهاجرت به كانادا را داريد توصيه مي كنيم كه براي فريت بار ،ارسال بار خود حتما به توضيحات زير توجه داشته باشيد:

http://basteh.co/wp-content/uploads/2017/04/yyz-teh-02.jpg

مدتي است كه مبني بر تحريم هاي ايران, همانطور كه در قسمت ارسال كننده ها به طور كامل توضيح داده ايم ديگر قادر به ارسال كالا از طريق دفاتر پست كانادا به ايران نخواهيم بود كه اين اتفاق ميتواند هم براي ما هم براي ديگر ساكنين كانادا مشكل ساز باشد اما با baste.co تمام اين مشكلات به پايان رسيده است.

مطمئنا كنجكاو هستيد كه چگونه؟ كاملا حق با شماست روند سايت baste.co به اين شكل است كه اگر شما به ايران قصد مسافرت داريد و كلا شخصي هستيد كه زياد با خود وسايل حمل نميكنيد و يا جاي خالي براي بردن بسته هاي ديگران داريد ميتوانيد از طريق baste.co هزينه سفر خود را جبران كنيد و يا حتي درآمد كسب كنيد.

به اين شكل كه اگر از مسافرت خود به ايران مطمئن شديد فقط كافيست به baste.co مراجعه كنيد.

در ابتدا كه سايت را باز ميكنيد قسمت هايي به عنوان When is your flight? وWhere*your destination براي سرچ كردن نمايان است, شما زمان پرواز خود و اينكه به كدام يك از شهرهاي ايران سفر ميكنيد را وارد كرده و سرچ ميكنيد اگر بسته اي در آن بازه ي زماني به مقصد مسافرت شما فرم شده باشد شما آنرا مشاهده كرده و ميتوانيد از طريق ايميل و يا شماره تماس فرم تقاضا كننده با ايشان ارتباط برقرار كنيد و اطلاعات مورد نياز درمورد بسته را باهم مرور و تكميل كنيد و درمورد بسته و هزينه ي در نظر گرفته شده هم بهتر است كاملا با يكديگر به توافق برسيد و همچنين مكان و زمان تحويل گرفتن بار را هم تعيين نماييد كه به چه صورت بسته قبل از روز پرواز شما به شما تحويل داده ميشود.

و در ادامه ي همين پروسه اطلاعات دقيق و كاملي از شخصي كه قرار است بسته برايشا ارسال شود هم دريافت ميكنيم و سعي بر اين داشته باشيم كه در اولين فرصت بار را به شخص مورد نظر در ايران تحويل دهيم.

لذا اين را هم فراموش نكنيد كه شما در ازاي بردن بسته ي ساكنين شهرتان در كانادا به ايران مبلغ چشمگيري دريافت ميكنيد, از هر نظريه اي به پيشنهاد بسته.كو فكر كنيد اين پيشنهاد برد برد است هم بسته جابجا شده است هم شما مقداري از هزينه ي سفر خود را جبران كرده ايد.

بازدید : 386
سه شنبه 16 ارديبهشت 1399 زمان : 11:18

به نام خدا

شايد شما هم در اخبار و يا روزنامه ها اين نوع خبرها را شنيده باشيد، ساخت هتل 7 طبقه در چين در مدت 5 روز، و يا ساختن يك ساختمان ده طبقه در يك ماه و از اين دست گزارشها. با مراجعه به شبكه هاي اجتماعي نيز مي توان به صورت تصويري، پيشرفت اين پروژه ها را مشاهده كرد. در اين كشور ها، با استخدام مهندس عمران با تجربه در كارخانجات ساخت قطعات پيش ساخته، با تكيه بر كنترل پروژه، و همچنين كمتر كردن مراحل اداري اخذ مجوز ساخت، زمان ساخت را به كمتريم زمان ممكن مي رسانند. ساختن چنين ساختمانهايي در ايران در بهترين حالت بيش از 2 سال زمان مي برد وبا توجه به نرخ بهره بالاي 20 درصد درسال، اين زمان باعث خواب طولاني سرمايه شده و بيش از 40 درصد به هزينه هاي ساخت اضافه مي كند. اما چگونه مي توان اين زمان و هزينه را كاهش داد دو راه حل وجود دارد.

https://akhbarrasmi.com/Content/files/f2dcbf63aa8b49aa86832a6f31781832/3842722808ab476499d46e369f9ed772.jpeg

1- كاهش مراحل وقت گير اداري گرفتنهاي مجوز كار از طريق تمركز در يك مرجع (در حال حاظر براي گرفتن مجوز شروع و پايان ساختمان نياز به گذشتن از دهها سازمان دولتي نظير شهرداري، دارايي، استخدام مهندس عمران درنظام مهندسي (طراح –ناظر-مجري)، اداره آب-برق-مخابرات، بانك، تامين اجتماعي، سازمان پاركها، اداره استاندارد، آتش نشاني و … است كه هركدام از آنها نيز ضمن تلف كردن پول بسيار از سازنده مسكن (اين پول را خريدار نهايي مي پردازد)، از طريق غير مستقيم با طولاني كردن روند ساخت، نقش مهمي را نيز در بالا بردن زمان پروژه و هزينه دارند. در بسياري از كشورها ي پيشرفته تمام اين امور در يك مرجع كه شهرداري است انجام مي شود.

2- يكي ديگر از مراحل كوتاه كردن زمان ساخت پروژه ها از طريق توليد انبوه ساختمانها در كارخانه و مونتاژ آنها در محل است. در حقيقت چيزي كه شما در شبكه هاي اجتماعي در مورد ساختن هتل در چين در مدت 5 روز مي بينيد در اصل زمان مونتاژ هتل در محل است و اين ساختمان قبلا در كارخانه ساخته شده وبه محل حمل مي گردد. اما اين كار چگونه ممكن است.

روش توليد انبوه توسط هنري فورد در مورد خودرو سازي در آمريكا به كار گرفته شد. يك خودرو از هزاران قطعه ساخته شده و هنري فورد دريافت كه مي توان با سري سازي قطعات در كارخانه زمان توليد و هزينه را كاهش داد. اين روش توليد انبوه در بسياري از كشورها در مورد مسكن نيز اجراشده است. با اين كار فرد سازنده مسكن نيازي به استخدام مهندس معمار ، لوله كش، مهندس برق، تاييد نقشه و غيره ندارد. اين كار توسط كارخانه وبراي يك مدل ساختماني كه مشتري انتخاب مي كند انجام شده وبراي آن مدل ساختمان type test اخذ شده است وهزينه هاي آن براي ساختمانهاي بعدي رايگان است. سپس ساختمان در قطعات بزرگ مطابق نقشه هاي اجرايي در محل كارخانه ساخته مي شود وتاسيسات ساختماني مربوط به هر بلوك در جاي مناسب آن بلوك تعبيه مي شود .

با استخدام مهندس صنايع و به كارگيري اصول درست مديريت پروژه و انبارداري در كارخانه مي توان زمان ساخت قطعات را كوتاه كرد و بدليل اينكه ساخت قطعات در كارخانه انجام مي گيرد مي توان بسياري از عمليات ساخت را كه در روش سنتي توسط كارگر و با دست صورت مي گيرد به صورت مكانيزه و در سه شيفت كاري انجام داد. بدين ترتيب زمان اجراي عمليات را كوتاه نمود و ميزان خواب سرمايه و متريال را به حداقل كاهش داد و سپس قطعات همگي به محل پروژه حمل شده و به سرعت در آنجا مونتاژ مي شود.

با توجه به افزايش سرسام آور قيمت مسكن در كشور ما چاره اي جز مكانيزه كردن و توليد انبوه مسكن براي كاهش قيمت ساخت و يكپارچه كردن مجوزها فقط در يك سازمان (شهرداريها) و حذف قيمت زمين (نظير آنچه در مسكن مهر توسلط دولت انجام شد) نيست. در غير اين صورت مسكن در سالهاي آينده به يك ابر چالش براي كشور ما تبديل خواهد شد.

منبع:

https://vatanjob.com/minimizing-the-construction-غير مجاز مي باشدt

بازدید : 287
سه شنبه 16 ارديبهشت 1399 زمان : 11:18

جذب فالوور و مخاطب هاي بيشتر براي صفحات اينستاگرام اهميت زيادي بين افراد پيدا كرده است.

اين ميزان اهميت باعث شده تا فقط حضور در شبكه هاي اجتماعي كافي نباشد و شخصي در ميان اين حضور دارندگان موفق است كه مخاطب بيشتري را جذب كرده باشد و در رقيبانش حرفي براي گفتن داشته باشد.


همانطور كه خودتان د هرروز در اين شبكه اجتماعي ميبينيد و شاهد هستيد جذب فالوور راه هاي متفاوتي دارد كه اغلب خيلي از اصول هاي اخلاقي تبعيت نميكند كه فقط به جذب فالوور منجر ميشود كه شايد در يك بازه ي زماني خاص باشد و بعد كمتر شوند يا به ميزاني كه بايد بيننده نداشته باشيد اما ما ميخواهيم از جذب مخاطب از طريق درستش جلو بريم و اين مطالب را در اختيارتون بذاريم.

منبع: socialtradia.com

در اين مقاله 3 روش امتحان شده و كاملا تضميني در جذب فالوور را بهتون معرفي ميكنيم.

براي جذب فالوور اينستاگرام سه روش كلي وجود دارد:


1.جذب طبيعي


2.تبليغات

جذب طبيعي به چه صورت است؟


يكي از بهترين و نتيجه بخش ترين روش ها براي جذب مخاطب و آشنايي بيشتر با شما جذب طبيعي است اين شيوه مهم تر از همه چيز هيچ هزينه اي براي شما ندارد.

اگر با مباحث سئو و وب سايت آشنا هستيد بايد بگيم كه از نظر استراتژي يك جورهايي شبيه به هم هستند يعني ما بايد سعي كنيم علاوه بر صفحه ي خودمان در جاهاي ديگر هم ديده شويم كه افراد بيشتري ما را ببينند.


دقيقا سئو در گوگل موجب ميشود كه ما بيشتر ديده شويم ولي خوب مبحث مورد نطر ما در حال حاضر اينستاگرام است كه بخش اكسپلور دقيقا همانند سئو عمل ميكند پس بايد تلاش كنيم مطالبي كه به اشتراك ميگذاريم به اكسپلور راه پيدا كنند.


براي موفقيت در اين قسمت يا به اصطلاح جذب ارگانيك مطالب ما بايد شديدا اصيل و اثر بخش باشند تا حدي كه به مقدار زيادي مخاطب را درگير خود كند و آن را مجاب كند كه نظري در مورد مطلب كامنت كند يا به اشتراك بگذارتش تا تعداد لايك بيشتري هم داشته باشد البته براي رسيدن به اين نوع جذب بايد خاك كرد و به مرور اين هدف را تقويت كرد چون مشخصا روش بسيار سخت اما در اثر گذاري بي نظير است.


تبليغات در اينستاگرام


اين روش به ميزان جذب ارگانيك كارساز نيست اما اگر به روش صحيح انجام شود اثر گذاري خوبي به همراه دارد.


البته اگر بخواهيم به درستي از آن استفاده نكنيم ممكن اثر عكس داشته باشد و مانند شركت هاي تبليغاتي كه گاه و بي گاه پيامك هاي به درد نخور ارسال ميكنند و ناديده گرفته ميشوند ناديده گرفته شويم.


تبديل به يك اشتباه بزرگ ميشويم كه هم هزينه پرداخت كرديم هم همان ميزان كم محبوبيت خود را از دست داديم و هيچ نتيجه اثر بخشي نگرفتيم.


قبل از اينكه صفحه اي را براي تبليغات خود در نظر بگيريد و اجاره بپردازيد سعي كنيد صفحه اي را پيدا كنيد كه فالوورهاي فعال مربوط با موضوع محصول يا كسب و كار شما دارند زيرا اين تعداد نيست كه تبليغ شما را بهره ور ميكند, كيفيت و يكپارچگي حرف اول را براي تبليغات شما ميزند.


فرض كنيد شما درزمينهٔ فروش كتاب مشغول به فعاليت هستيد؛ حال در صفحات مختلف اينستاگرام جست‌وجو مي‌كنيد و يك صفحه ۷۰ هزارنفري را كه در آن جديدترين داب‌اسمش‌ها قرار مي‌گيرد، پيدا مي‌كنيد و در آن تبليغ مي‌كنيد. در اينجا تعداد مهم نيست؛ ممكن است در حالت ديگر صفحه‌اي را پيدا كنيد كه ۸ هزار فالوور داشته باشد؛ اما موضوع و مخاطبان آن درزمينهٔ كتاب‌خواني باشند.

بازدید : 363
سه شنبه 16 ارديبهشت 1399 زمان : 11:18

لي‌اوت (Layout from Instagram: Collage)

لِي‌اَوت برنامه اي است براي چسباندن چند عكس به يكديگر به عبارتي اين امكان را به شما ميدهد كه چندين عدد از عكس هاي محبوب خود را به اشتراك بگذاريد.

بدين صورت كه بعد از نصب كردن برنامه از طريق اينستاگرام و شروع به استفاده از آن ,چندين عكس را از گالري خود انتخاب كرده يا ميتوانيد همان لحظه با لي اوت عكس گرفته و اونها را با هم تركيب كنيد و در نهايت عكس را در گالري خود ذخيره كنيد.

https://image.freepik.com/free-vector/instagram-news-feed-layout-pack_24992-467.jpg

Source: http://pheromonesinc.com

ويژگي‌ها:

  • امكان ذخيرۀ عكس در گالري؛

  • امكان اشتراك عكس؛

  • ويرايش عكس؛

  • و… .

بومرنگ (Boomerang from Instagram)

بومرنگ از نظر كاربران يكي از بامزه ترين نرم افزارهاي موجود در اينستاگرام است,اين برنامه به شما امكان گرفتن ويدئو هاي بسيار بامزه را ميدهد به اين صورت كه تايم كوتاهي ويدئو را ميگيريد و حركت انجام شده درويدئو ضبط شده بارها و بارها طي 15ثانيه تكرار ميشود.

ويژگي‌ها:

  • ساخت تصاوير متحرك به‌صورت GIF؛

  • امكان ذخيرۀ تصاوير متحرك در گالري؛

  • امكان اشتراك تصاوير متحرك؛

  • و… .

تلويزيون (IGTV)

تلويزيون اينستاگرام همانطور كه از اسم اش پيداست تهويه براي به اشتراك گذاشتن ويدئوهاي طولاني و تقريبا با تجربه هميشگيتون از ويدئو هاي اينستاگرام فرق دارد,حالا چرا؟چون در اين برنامه شما قادر به تماشاي كامل يك ويدئو با موبايلتون هستيد.

ويژگي‌ها:

  • امكان اشتراك‌گذاري ويدئوهاي بيش از ۶۰ ثانيه؛

  • امكان دنبال‌كردن ويدئوهاي افراد؛

  • امكان جست‌وجوكردن در بين كانال‌ها؛

  • و… .

دايركت (Direct from Instagram)

دايركت درواقع محيطي براي چت كردن با اطرافيانتون مي باشد.امكان اين رو داريد كه فيلترها و يا ايموجي هاي خنده دار,احساسي,دلنشين رو روي تصاوير دوستانتان گذاشته و براشون ارسال كنيد.

در جواب داستان هايي كه به انتشار ميگذارند با گزينه ضبط صدا احساستون را برايش بيان كنيد, در كل از دايركت مي شود استفاده هاي كاربردي زيادي كرد.

ويژگي‌ها:

  • شناسايي آني مخاطبان؛

  • سرعت خوب در مخابرۀ پيام؛

  • فيلترهاي چهرۀ منحصر‌به‌فرد؛

  • و… .

انواع محتوا در اينستاگرام

پست (Post):ويدئوها و عكس هايي هستند كه در واقع در صفحه ي اصلي اينستاگرام شما قرار ميگيرند و شما براي پست اين عكس ها و ويدئوها بايد از گزينه پلاس(+) پايين صفحه استفاده كنيد.

استوري (Story):عكس ها و ويدئوهاي كوتاه 15ثانيه اي هستند كه به مدت 24ساعت ميتونيد به اشتراك بگذاريد و بعد از 24ساعت حذف ميشوند.اما در گزينه ي آرشيو استوري تنها براي خودتون باقي ميمونند.

لايو (Live):همانطور كه از اسمش پيداست مي توانيد ويدئو خود را در لحظه به صورت زنده با دوستانتون به اشتراك بگذاريد,در اين صورت آلارمي از اينستاگرام براي تمامي دوستان شما اعلام ميشود كه شما در حال گرفتن لايو هستيد كه دوستان با زدن رو گزينه متحرك بالاي صفحه كنار استوري هاشون مي توانند در لايو شما سهيم باشند.

آي‌جي‌تي‌وي (IGTV): همان‌طور‌كه گفته شد، ويدئو‌هايي كه در پست و استوري قرار مي‌گيرند حداكثر محدود به ۱‌دقيقه و ۱۵‌ثانيه هستند. بر همين بابت تلويزيون اينستاگرام آمده كه ويدئوهاي حداكثر يك‌ ساعته را با دوستان خود به اشتراك بگذاريد.


بازدید : 370
سه شنبه 16 ارديبهشت 1399 زمان : 11:18


در ابتدا بايد اشاره اي به اين موضوع كنم كه,با گسترش اينستاگرام در بين كاربر‌ها خريد و فروش اينستاگرام بين كاربرها بيشتر رايج شده هست. پلتفرم‌هاي مانند social tradia به كاربرها اجازه ميدهد كه اينستاگرام آسوني خود را براي فروش در اين پلتفرم نمايش دهند.


بدون هيچ شكي اينستاگرام يكي از پرقدرت ترين و محبوب ترين شبكه هاي اجتماعي است كه حتي اين گونه ميشه بيان كرد كه از شبكه ي مادر خود يعني فيس بوك هم عملكرد بهتري دارد. بر اساس بررسي هايي كه در سال ۲۰۱۷ انجام شده است اينستاگرام داراي بيش از ۷۰۰ ميليون كاربر فعال در سراسر جهان است. براي درك عميق تر اين آمار خوبه اينطوري بيان كنيم كه اينستاگرام دو برابر بيشتر از توئيتر و‌ سه بار بيشتر از واتس آپ و فيسبوك داراي كاربران فعال است.


بسياري از اينفلوئنسرها معتقدند اينستاگرام بهترين بستر براي فعاليت‌هاي آن‌ها بوده است. از همين رو، ما مي‌خواهيم با ارائه‌ي آمار بيشتر در اين زمينه به موفقيت بيشتر آن‌ها در اين بستر كمك كنيم.



۱) اهميت بيش از اندازه هشتگ‌ها در اينستاگرام

در ابتدا جالب كه به موضوعي اشاره كنيم و شما اين مطلب را بدانيد كه از ۱۰ هشتگ در اينستاگرام ۷ هشتگ توسط برندها استفاده ميشوند. به صورتي ميشه پرسيد آيا اصلا ميشه رسانه هاي اجتماعي را بدون هشتگ تصور كرد؟ كمي دشوار است. هشتگ‌ها نه تنها به رسانه هاي اجتماعي براي دسته بندي محصولات و برند ها كمك مي كنند بلكه جزو يكي از بهترين نيروهاي محرك براي فعاليت هاي بازاريابي هستند.


حالا چرا؟ زيرا هشتگ ها از چند جهت مهم و ضروري هستند, به طور مثال آنها موجب سريع تر پيدا شدن محتواي دنبال شده و بهينه سازي محتوا ميشوند. و حتي ميتونند اين محتوا ها را ارتقا هم بدهند.



بررسي‌ها و تحقيقات نشان مي‌دهند كه پست هاي اينستاگرام با هشتگ، ۱۲.۶ درصد بيشتر از بقيه‌ پست‌ها با كاربران در ارتباط هستند. پس از هشتگ‌ها براي افزايش تعاملات برند خود استفاده كنيد.


۲) ۸۰ درصد از فالوورهاي اينستاگرام حداقل يك كسب و كار را دنبال مي‌كنند

پروفايل تجاري اينستاگرام به برندها اين اجازه را مي‌دهد كه اطلاعات تماس اضافي را نسبت به آنچه كه ممكن است در يك پروفايل اينستاگرام شخصي ممكن باشد، اضافه كنند. اين اطلاعات شامل يك شماره ‌تلفن و آدرس تجاري است. براي اين‌كه يك پروفايل شخصي را به يك پروفايل تجاري تبديل كنيد، بايد آن را به يك صفحه فيسبوك متصل كنيد.

تجزيه و تحليل اينستاگرام از طريق پروفايل تجاري مي تواند اطلاعات مفيدي درباره‌ي پست‌ها، تعاملات، اطلاعات در مورد نحوه عملكرد تبليغ و جمعيت شناسي فالوورها در اختيارتان قرار دهد.

به ياد داشته باشيد حداقل ۳۰ درصد از كاربران اينستاگرام محصولي را كه براي اولين بار آن را در صفحه اينستاگرام ديده‌اند را خريداري كرده‌اند.


و نكات ديگري هم هست كه در ادامه به آنها اشاره ميكنيم و آنها عبارت اند از:


۳) افزايش استفاده برند‌ها از اينستاگرام

۴) ۵۹ % از جوانان ۱۸ – ۱۹ سال از اينستاگرام استفاده مي‌كنند


۵) درآمد تبليغات در سال ۲۰۱۷


۶) ۵۰ % متن‌ها در اينستاگرام شامل ايموجي‌ها هستند



۷) محتواي توليد شده توسط كاربر در اينستاگرام ۴.۵ % نرخ تبديل بالاتري دارد


۸)عكس هايي كه داراي چهره هستند، محبوب ترند


۹) ۲۵ درصد از تبليغات اينستاگرام ويديو‌ها هستند


۱۱) پست هايي داراي موقعيت مكاني


۱۲) در اواخر هفته پست‌هاي اينستاگرام، تعاملات بيشتري دريافت مي‌كنند

بازدید : 385
سه شنبه 16 ارديبهشت 1399 زمان : 11:18

1. Set SMART Goals

Pop quiz: why are you on social media in the first place?

If your answer is resounding “Uhh…” or “Everyone else is on it,” you might have a problem.

The concept of SMART goals has been around for decades, but they are so important to your social media presence today.

In short, brands should set goals that are specific, measurable, achievable, relevant and time-bound.

An example of a good SMART goal for social media marketing would be something like “Well increase our Twitter response rate by 25% by the end of the first quarter.”

  • Specific: “We’ve specifically identified the social channel (Twitter) and a metric (response rate).”

  • Measurable: “The response rate can be measured from the Sprout Social dashboard.”

  • Achievable: “We didn’t make an outlandish goal of say, a 100% increase in 10 days.”

  • Relevant: “Our goal will have an impact on our overall social media presence, making it very relevant.”

  • Time-bound: “The goal has to be met by the end of the first quarter.”

Assigning your social media efforts a concrete purpose helps you avoid the trap of posting aimlessly.

2. Identify Your Audience

After you’ve outlined your goals, you need to outline your target audience.

Pro-tip: “everyone” is not an audience.

Maybe it’s prospective customers. Perhaps it’s industry players and influencers. Either way, breaking down your audience will help you figure out the following:

  • Which social media sites you’re active on

  • Your posting schedule

  • The type of content you publish

  • Your brand’s voice

  • The information in your profiles

Many brands spin their wheels because they don’t post content that speaks to a defined audience. Spend some time looking at your audience personas, understanding what their challenges are and what brands they already love via social. This sort of competitive analysis can help you understand how your own social media presence can stand out from the crowd.

3. Be Human

This is a big one.

One of the worst mistakes to make on social media is coming off as the faceless corporation with zero personality. In the modern age of transparency, people want to get to know your company on a more personal level.

Many brands today crack jokes and aren’t afraid to talk to their followers like they would their friends. Whereas brands were once lambasted for coming off like robots, a human social media presence has become an expectation among many followers.

We got you

بازدید : 355
سه شنبه 16 ارديبهشت 1399 زمان : 11:18

Is too much online socialising among teenagers really creating a generation who can't relate face to face? Not according to the evidence, says Clive Thompson

Girl texting

Research shows that avid texters tend to spend more time socialising in the real world. Photograph: Alamy

Iask a teenage girl, how often do you text? "250 times a day, or something," she tells me. Shocking! The digital lives of teenagers have become the target of weekly attacks. In a recent essay for the Guardian, the novelist Jonathan Franzen bemoaned online socialising, arguing that it was creating a uniquely shallow and trivial culture, making kids unable to socialise face to face. Then the American comedian Louis CK proclaimed on TV that he wouldn't give his daughters cellphones for fear they wouldn't develop empathy.

There's also the scientist and writer Susan Greenfield's famously apocalyptic warnings: "We could be raising a hedonistic generation who live only in the thrill of the computer-generated moment and are in distinct danger of detaching themselves from what the rest of us would consider the real world."

Advertisement

As a parent of two boys at primary school, I'm not immune to worry about these issues. And you don't need to be a parent to fret about the effect of all this technology on young people. Newspapers are constantly filled with frightening accounts of ***graphy addiction and aggression supposedly caused by violent videogames – particularly now, as Grand Theft Auto V hits the shelves. But even when these titillating accounts touch on real concerns, they do not really reflect the great mass of everyday teenage social behaviour: the online chat, the texting, the surfing, and the emergence of a new teenage sphere that is conducted digitally.

That trend is real. Is it, as Franzen and the others fear, turning kids into emoticon-addled zombies, unable to connect, unable to think, form a coherent thought or even make eye contact? Could this be true?

I don't think so. Let's go back to that girl who texts 250 times a day. The truth is, she was an extreme case I cherry-picked to startle you – because when I interviewed her, she was in a group of friends with a much wider range of experiences. Two others said they text only 10 times a day. One was a Facebook refusenik ("I'm all Instagram, pictures of what I'm doing in the city, with my friends. We're visual people"). A few were devotees of Snapchat, the app that lets you send a picture or text that, like a cold-war communiqué, is destroyed after one viewing. One had a phone filled with charmingly goofy emoticons, another disapproved: "I'm a skilled writer," she told me. "People sometimes misunderstand tone, so you have to be precise." As it turns out, the diversity of use in this group of friends is confirmed by research. Fewer than 20% of kids send more than 200 texts a day; 31% send barely 20 or fewer.

Advertisement

New technologies always provoke generational panic, which usually has more to do with adult fears than with the lives of teenagers. In the 1930s, parents fretted that radio was gaining "an invincible hold of their children". In the 80s, the great danger was the Sony Walkman – producing the teenager who "throbs with orgasmic rhythms", as philosopher Allan Bloom claimed. When you look at today's digital activity, the facts are much more positive than you might expect.

Indeed, social scientists who study young people have found that their digital use can be inventive and even beneficial. This is true not just in terms of their social lives, but their education too. So if you use a ton of social media, do you become unable, or unwilling, to engage in face-to-face contact? The evidence suggests not. Research by Amanda Lenhart of the Pew Research Centre, a US thinktank, found that the most avid texters are also the kids most likely to spend time with friends in person. One form of socialising doesn't replace the other. It augments it.

"Kids still spend time face to face," Lenhart says. Indeed, as they get older and are given more freedom, they often ease up on social networking. Early on, the web is their "third space", but by the late teens, it's replaced in reaction to greater autonomy.

They have to be on Facebook, to know what's going on among friends and family, but they are ambivalent about it, says Rebecca Eynon, a research fellow at the Oxford Internet Institute, who has interviewed about 200 British teenagers over three years. As they gain experience with living online, they begin to adjust their behaviour, wrestling with new communication skills, as they do in the real world.

Parents are wrong to worry that kids don't care about privacy. In fact, they spend hours tweaking Facebook settings or using quick-delete sharing tools, such as Snapchat, to minimise their traces. Or they post a photograph on Instagram, have a pleasant conversation with friends and then delete it so that no traces remain.

This is not to say that kids always use good judgment. Like everyone else, they make mistakes – sometimes serious ones. But working out how to behave online is a new social skill. While there's plenty of drama and messiness online, it is not, for most teens, a cycle of non-stop abuse: a Pew study found only 15% of teens said someone had been mean or cruel to them online in the last 12 months. As wrenching as the worst-case scenarios of bullying are, and as urgently as those need to be addressed, they are not, thankfully, a daily occurrence for most kids. Even ***ting may be rarer than expected: Pew found only 4% of teenagers had sent a "***t" and only 15% had received one – less of an epidemic than you would imagine.

But surely all this short-form writing is eroding literacy? Certainly, teachers worry. Pew Centre surveys have found that teachers say that kids use overly casual language and text speak in writing, and don't have as much patience for long, immersive reading and complex arguments. Yet studies of first-year college papers suggest these anxieties may be partly based on misguided nostalgia. When Stanford University scholar Andrea Lunsford gathered data on the rates of errors in "freshman composition" papers going back to 1917, she found that they were virtually identical to today.

Advertisement

But even as error rates stayed stable, student essays have blossomed in size and complexity. They are now six times longer and, unlike older "what I did this summer" essays, they offer arguments buttressed by evidence. Why? Computers have vastly increased the ability of students to gather information, sample different points of view and write more fluidly.

When the linguist Naomi Baron studied students' instant mesغير مجاز مي باشدing even there she found surprisingly rare uغير مجاز مي باشدe of short forms such as "u" for "you", and as students got older, they began to write in more grammatical sentences. That is because it confers status: they want to seem more adult, and they know how adults are expected to write. "If you want to look serious," as the teenage Sydney told me, "you don't use 'u'." Clearly, teaching teens formal writing is still crucial, but texting probably isn't destroying their ability to learn it.

It is probably true that fewer kids are heavy readers compared with two generations ago, when cheap paperbacks spiked rates of reading. But even back then, as the literacy expert Wendy Griswold says, a minority of people – perhaps 20% – were lifelong heavy readers, and it was cable TV, not the internet, that struck a blow at that culture in the 80s. Griswold still finds that 15% or more of kids are deeply bookish. "The ambitious kids. I see no reason that says that it's going to change."

In fact, the online world offers kids remarkable opportunities to become literate and creative because young people can now publish ideas not just to their friends, but to the world. And it turns out that when they write for strangers, their sense of "authentic audience" makes them work harder, push themselves further, and create powerful new communicative forms.

Consider Sam McPherson. At 13, he became obsessed with the television show Lost and began to contribute to a fan-run wiki. "I jumped in and just started editing," Sam says. He developed skills in cooperating with far-flung strangers and keeping a cool head while mediating arguments.

This type of interaction online with strangers can make kids more community-minded. Joseph Kahne, a professor of education at Mills College in California, studied 400 teenagers over three years. Kahne found that teens who participated in fan or hobby sites were more likely than other kids to do real-world volunteering. Interestingly, this wasn't true of being on Facebook.

Indeed, you could argue that parents should encourage their kids to spend less time on Facebook and more on sites devoted to their obsessions. Take Tavi Gevinson, a 17-year-old student who founded and edits Rookie, a site that features articles by and for young women. She says online socialising is "the opposite of isolation – it's all about connection. I've made some of my closest friends online, through blogging communities."

Teachers who understand this insight have begun to transform their classrooms. One day I visited the class of Lou Lahana, a computer teacher at a school in a low-income area. I met one student who was frequently in trouble, with a bad truancy record and rock-bottom grades – a classic drop-out risk. But in Lahana's class, he had discovered a talent using 3D SketchUp software. The student began to produce gorgeous renderings of famous buildings, which Lahana posted online for the world to see.

Advertisement

"I could be an architect," he told me, as I watched him sketch a version of New York's Guggenheim Museum on screen. "This is the first thing I've seen where I thought, OK, I get this, I love this – I could do this."

Few would deny that too much time online can be harmful. As Louis CK points out, some of the dangers are emotional: hurting someone from a distance is not the same as hurting them face to face. If we're lucky, the legal environment will change to make teenagers' online lives less likely to haunt them later on. Just last week, California passed a law allowing minors to demand that internet firms erase their digital past and the EU has contemplated similar legislation.

Distraction is also a serious issue. When kids flip from chat to music to homework, they are indeed likely to have trouble doing each task well. And studies show that pupils don't check the veracity of information online – "smart searching" is a skill schools need to teach urgently. It's also true, Lenhart points out, that too much social networking and game playing can cut into schoolwork and sleep. This is precisely why parents still need to set firm boundaries around it, as with any other distraction.

But many teenagers recognise this. "Maybe it's a natural part of maturing," one girl says about her reduced use of social networking. "I try not to check Facebook until I've done my homework."

"You do not," laughs her friend. "I've seen you!"

"Well, it's discipline! I'm trying!"

So what's the best way to cope? The same boring old advice that applies to everything in parenting. "Moderation," Lenhart says. Rebecca Eynon argues that it's key to model good behaviour. Parents who stare non-stop at their phones and don't read books are likely to breed kids who will do the same. As ever, we ought to scrutinise our own behaviour.

As for young people, they are perfectly capable of considering the richness, and the contradictions, of their own experience. Tavi Gevinson knows there is a dark side to online life: "That's very sad to me and I wish it weren't true." Yet she sees powerful advantages. "For a lot of people my age, it's not like we meet online and only talk online. The goal is to meet in person and to forge that connection."

As 2019 begins…

… we’re asking readers to make a new year contribution in support of The Guardian’s independent journalism. More people are reading our independent, investigative reporting than ever but advertising revenues across the media are falling fast. And unlike many news organisations, we haven’t put up a paywall – we want to keep our reporting as open as we can. So you can see why we need to ask for your help.

The Guardian is editorially independent, meaning we set our own agenda. Our journalism is free from commercial bias and not influenced by billionaire owners, politicians or shareholders. No one edits our editor. No one steers our opinion. This is important as it enables us to give a voice to those less heard, challenge the powerful and hold them to account. It’s what makes us different to so many others in the media, at a time when factual, honest reporting is critical.

Please make a new year contribution today to help us deliver the independent journalism the world needs for 2019 and beyond.

source:here

تعداد صفحات : 0

درباره ما
موضوعات
لینک دوستان
آمار سایت
  • کل مطالب : 7
  • کل نظرات : 0
  • افراد آنلاین : 1
  • تعداد اعضا : 0
  • بازدید امروز : 1
  • بازدید کننده امروز : 1
  • باردید دیروز : 0
  • بازدید کننده دیروز : 0
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 15
  • بازدید ماه : 40
  • بازدید سال : 543
  • بازدید کلی : 6480
  • <
    پیوندهای روزانه
    آرشیو
    اطلاعات کاربری
    نام کاربری :
    رمز عبور :
  • فراموشی رمز عبور؟
  • خبر نامه


    معرفی وبلاگ به یک دوست


    ایمیل شما :

    ایمیل دوست شما :



    لینک های ویژه